Als u op dit moment een auto wilt kopen of leasen, moet u weten dat u een ander alternatief heeft. U kunt zich via een abonnementsservice op een voertuig abonneren en afscheid nemen van het oude gedoe dat gepaard gaat met het bezitten of leasen van een auto.

 

Care By Volvo Car Subscription Service

 

Natuurlijk zul je merken dat dat gedoe wordt vervangen door ander gedoe dat net zo erg is. Maar voordat we dat blik wormen openen, moet je eerst weten wat een auto-abonnement is en hoe een auto-abonnement werkt. autolease vergelijken kan online gedaan worden.

 

 

Wat is een auto-abonnement? – Vind de beste autodeals!

In de kern is een auto-abonnement een nieuwe kijk op een oud bedrijfsmodel waarmee u al bekend bent. U betaalt een maandelijks bedrag en u krijgt volledig gebruik van een auto waarbij de meeste of alle eigendomskosten in de betaling zijn verwerkt.

 

 

Een auto-abonnement verlost u van de vele individuele uitgaven en gedoe van autobezit en biedt tegelijkertijd alle voordelen van een auto wanneer u die nodig heeft. Ze omvatten meestal de betaling, autoverzekering en jaarlijkse kentekenregistratiekosten. Ze bieden flexibiliteit, inclusief de mogelijkheid om met heel weinig kennisgeving van de ene auto naar de andere over te schakelen. Sommigen gooien gratis onderhoud, dekking voor kleine lichaamsschade en meer.

 

Auto-abonnementen werken vergelijkbaar met andere abonnementsservices. U kunt bijvoorbeeld een abonnement nemen op kabel-tv, internetservice of een muziekservice. Misschien abonneert u zich op een favoriet tijdschrift, een lokale krant of hebt u toegang tot een online publicatie. Met de opkomst van amusementsdiensten zoals Netflix en Hulu, en thuisplanning van maaltijden zoals Blue Apron, heeft het ouderwetse abonnementsmodel een nieuwe, eigentijdse glans gekregen. leasemaatschappijen vergelijken kan je online bekijken.

 

Als u stopt met het betalen van uw abonnement, ontvangt u geen service meer. En hetzelfde gebeurt met een auto-abonnement.

 

 

Lokale aanbiedingen en incentives

Als u op zoek bent naar een nieuwe auto, kunnen wij u helpen bij het vinden van lokale deals en de nieuwste incentives van dealers bij u in de buurt.

Vind de beste deals

Wat doet een auto-abonnement? – Vind de beste autodeals!

Sommige mensen zouden je vertellen dat autobezit een deel van de problemen is. Een auto-abonnement is bedoeld om die te elimineren.

 

Wanneer u op de traditionele manier een auto koopt of least, is het winkel- en koopproces niet bepaald gestroomlijnd. Met een auto-abonnement ga je online, blader je door voertuigen, kies je er een, regel je op afstand het papierwerk en ontvang je de auto thuis.

 

Dan zijn er de eigendomsaspecten zoals reparatie en onderhoud, licentiekosten, smogcontroles en verzekeringen. Veel auto-abonnementsovereenkomsten bevatten al deze in de eenmalige maandelijkse betaling, waardoor uw leven in het proces wordt vereenvoudigd.

 

Soms is de auto die u bezit niet geschikt voor wat u wilt doen – bijvoorbeeld een lading hout ophalen bij de bouwmarkt of een lang skiweekend in de bergen. In het verleden boden sommige auto-abonnementen de mogelijkheid om naar believen van voertuig te wisselen wanneer uw vereisten veranderden. Nu zijn ze meestal restrictiever, maar in tegenstelling tot bij een lease-overeenkomst is het gemakkelijker om uw abonnement op te zeggen of over te schakelen naar een ander voertuig.

 

Hoe werkt een auto-abonnement? – Vind de beste autodeals!

Hoewel de bijzonderheden van auto-abonnementen over de hele kaart verschillen, delen ze allemaal enkele belangrijke kenmerken en bieden ze vergelijkbare voor- en nadelen. Gemak en flexibiliteit zijn de belangrijkste principes van een auto-abonnementsprogramma.

 

Een van de handigste aspecten van een abonnementsprogramma is in de eerste plaats het gebrek aan drama en gedoe bij het aanschaffen van het voertuig. U kunt zich heel eenvoudig aanmelden bij een dealer, online of met de juiste smartphone-app.

 

U moet zich natuurlijk kwalificeren door enkele persoonlijke gegevens aan te bieden, zodat het bedrijf uw kredietgeschiedenis kan controleren. Als u wordt geaccepteerd, stelt u een doorlopende betalingsmethode in en bent u klaar om te gaan rijden zodra uw auto arriveert.

 

Een ander gemak van een auto-abonnement is een all-inclusive maandelijkse betaling. In plaats van verschillende maandelijkse, jaarlijkse of reguliere betalingen te verwerken, wordt alles in één betaling verwerkt. Dat is inclusief de vergoeding voor het gebruik van de auto, plus de verzekering. Het kan ook betrekking hebben op onderhoud, reparaties en zelfs pechhulp.

 

Auteabonnementen bieden keuzevrijheid – Vind de beste autodeals!

Flexibiliteit komt op twee manieren tot uiting. Ten eerste zegt het basisabonnementsmodel dat u uw abonnement op elk moment kunt opzeggen en weglopen. Als je maar een paar maanden in die auto wilt rijden, kan dat, maar als je er een paar jaar of langer mee wilt rijden, kun je dat ook doen.

 

U moet echter weten dat naarmate de voertuigabonnementen zijn geëvolueerd, de plannen doorgaans minder flexibel zijn geworden onder deze voorwaarden.

 

Een van de meest succesvolle programma’s, Care by Volvo, vereist bijvoorbeeld in wezen een verbintenis van twee jaar, hoewel u de auto na slechts vier maanden kunt annuleren en terugbrengen. Voor andere services is een redelijk hoge voorafbetaling vereist die klanten aanmoedigt om aan het programma te blijven om die “aanbetaling” terug te verdienen. Een ander aspect van flexibiliteit is het feit dat klanten met abonnementen de ene auto kunnen ruilen voor een andere. Stel dat u dagelijks in een comfortabele sedan of crossover wilt rijden, maar voor het weekendje weg wilt u een sportwagen met twee zitplaatsen of een gigantische SUV.

 

Dit idee klinkt aantrekkelijk, maar nadat ze dit hebben uitgeprobeerd, vonden de abonnementsdiensten het moeilijk om uit te voeren in de echte wereld, waar dingen altijd rommeliger zijn dan in theorie.

 

In het huidige tijdperk van auto-abonnementen is het mogelijk om te ruilen, maar je swaps kunnen beperkt zijn. U kunt bijvoorbeeld tijdens uw verbintenisperiode beperkt zijn tot één ruil. Of misschien wordt u geconfronteerd met een zeer beperkt aantal voertuigen waarin u zou kunnen veranderen.

 

Auto-abonnementen inspireerden nieuwe kansen – Vind de beste autodeals!

Toen het idee om je te abonneren op een auto voor het eerst doorging, lanceerden leidinggevenden bij autofabrikanten, autodealers, autoverhuurbedrijven en internetstartups een verscheidenheid aan auto-abonnementsdiensten en apps. In elk geval probeerden de bedrijven uit te vinden hoe ze hun klanten het beste konden bedienen en tegelijkertijd konden profiteren van het idee om op een auto te abonneren.

 

De startups zijn onder meer de Fair-app en Flexdrive. ZipCar en Car2Go hebben het voortouw genomen op het gebied van autodelen. De traditionele autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Enterprise en National hebben gekeken naar het aanbieden van auto-abonnementen. Dan heb je autofabrikanten waar onder andere Audi, Cadillac, Lincoln, Porsche en Volvo deel van uitmaken (of hebben opgenomen). Deze autofabrikanten hebben abonnementen op individuele auto’s aangeboden in hun portefeuilles of, in sommige gevallen, voor hun hele voertuigassortiment.

 

Voor velen was dit een “teen-dip”, met service beperkt tot geselecteerde markten. Sommige, met name General Motors en de Maven-app voor auto-abonnementen, zijn sterk teruggeschroefd of hebben het bedrijf volledig verlaten. Flexdrive en Fair veranderden hun bedrijfsmodellen om sterk te vertrouwen op personen die auto’s zochten om te rijden voor taxidiensten zoals Uber en Lyft, en die bedrijven hebben natuurlijk ook geleden.

 

Het is onduidelijk of auto-abonnementen in de toekomst zullen doorgaan, al blijven er enkele beschikbaar.

 

Welke bedrijven bieden een auto-abonnement aan? – Vind de beste autodeals!

Volvo is de leider geweest op het gebied van auto-abonnementen van alle automerken ter wereld. Het heeft een aantal jaren geleden zijn Care by Volvo-abonnementsoptie opgericht en het is bij het programma gebleven, zelfs toen andere fabrikanten die van hen wilden betalen.

 

Care by Volvo, dat op verschillende van zijn voertuigen wordt aangeboden, omschrijft zichzelf als een “leaseprogramma met een abonnement van 24 maanden met een all-inclusive maandelijkse betaling”. De eenmalige betaling dekt het gebruik van het voertuig tot 1250 mijl per maand, onderhoud en andere gebruikelijke diensten met betrekking tot het bezit van een voertuig, inclusief verzekeringsdekking. Gepland onderhoud en banden- en wielbescherming voor gevaren op de weg zijn ook inbegrepen in de maandelijkse betaling.

 

In de meeste staten kan het abonnement na vier maanden zonder boete worden opgezegd. (In Illinois kunnen klanten pas 12 maanden annuleren, en in verschillende staten wordt geen verzekeringsdekking aangeboden.) Overtollige kilometers worden in rekening gebracht als klanten de limiet van 1.250 kilometers overschrijden.

 

Fair is een op apps gebaseerde abonnementsdienst voor gebruikte auto’s die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Het is misschien niet “vrijblijvend”, maar het vereist zeker niet de verplichting van een autolease of aankoop.

 

Fair is een flexibele manier om het gebruik van een gebruikte auto voor een paar maanden of zelfs een paar jaar veilig te stellen. Eerlijke functies op de plek tussen dagelijkse verhuur en de veel langere looptijd van een traditionele huurovereenkomst. Het is niet ontworpen om een ​​week of twee te gebruiken, maar als u een auto voor drie maanden of langer wilt gebruiken, kan Fair de oplossing bieden.

 

Een auto via Fair krijgen is eenvoudig. De hele deal gebeurt online via de Fair-smartphone-app. Afhankelijk van uw locatie presenteert de app u een reeks auto’s en de bijbehorende betalingen. U kunt de parameters afstemmen op uw wensen. Als u een voertuig ziet dat u bevalt tegen een betaling die u zich kunt veroorloven, kunt u de deal via de app afronden. Fair biedt ook een retourbeleid voor een volledige terugbetaling van uw startbedrag, zolang het voertuig in goede staat verkeert.

 

Flexdrive werkte voorheen samen met lokale autodealers om abonnementsdiensten aan te bieden op voertuigen in hun inventaris.

 

In sommige markten blijven individuele dealers abonnementsdiensten aanbieden via programma’s die vergelijkbaar zijn met die van Flexdrive. Flexdrive zelf biedt bijna uitsluitend voertuigabonnementdiensten aan chauffeurs van ritten via de samenwerking met Lyft Express Drive. Bredere klantgerichte Flexdrive-activiteiten zijn mogelijk beschikbaar in de metropolen Atlanta, Austin en Philadelphia.

 

Samenvatting – Vind de beste autodeals!

Inschrijven op een auto is niet voor iedereen weggelegd. Zoals veel autofabrikanten en internetondernemers hebben ontdekt, zou het zelfs voor veel minder mensen kunnen zijn dan ze hadden gehoopt.

 

De flexibiliteit en kortetermijnverbintenis die auto-abonnementen bieden, kunnen wellicht beter worden afgehandeld by met een traditionele autoverhuurder op korte termijn, zoals Enterprise of Hertz. En als u slechts een paar uur een auto nodig heeft, zijn huurauto’s en Zipcar aantrekkelijke alternatieven.

 

Maar als het idee om je te abonneren op een auto je aanspreekt, onderzoek dan wat er in jouw regio beschikbaar is. Volvo en Fair zijn twee goede plaatsen om te beginnen.

 

 

 

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *