Lange tijd heeft FT Alphaville onze lezers gewaarschuwd dat het grootste deel van de crypto-ruimte vol bull is.

 

Maar we wisten niet dat het zover zou komen dat letterlijke koeienuitwerpselen een belangrijk verkoopargument zouden worden voor mijnwerkers van de munten.

 

Winsten crypto mijnbedrijf

Een crypto-mijnbedrijf dat zijn computers op koeienmest draait, heeft dit jaar tot nu toe £ 5 miljoen aan verkoopboekingen binnengehaald.

 

Het op Bury gebaseerde Easy Crypto Hunter zegt dat het aantal onderzoeken is gestegen nadat Elon Musk Bitcoin-mijnbouw had aangevallen voor slurpende energie die werd gecreëerd door schadelijke fossiele brandstoffen. XLM koers verwachting is positief.

 

 

Bitcoin minen vereist meestal een superkrachtige, energie-intensieve computer, en de meeste mijnbouw wordt gedaan in China, waar de energiekosten veel goedkoper zijn dan hier in het VK.

 

Maar de mijnmachines van Josh Riddett – van 70 cm x 35 cm x 40 cm – zijn ontworpen om andere digitale valuta’s zoals Ravencoin en Ethereum te delven en verbruiken veel minder energie.

 

Mijnbouw krijgt hulp

De mijnbouwuitrusting van de heer Riddett “wordt aangedreven met behulp van anaerobe verteringsmachines (AD) die dierlijk afval omzetten in hernieuwbare energie”. Het proces werkt door de mest om te zetten in biogas, volgens de EPA. Verwachting waves koers is positief.

 

En hier is Riddett met een van de leveranciers van de stinkende, hernieuwbare energiebron:

 

Het is eerlijk om te zeggen dat de crypto-ruimte er alles aan doet om zijn reputatie als milieuvernietiger te verdrijven.

 

Betere woordspelingen welkom in de reacties.

 

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *