Het mixen van een eiwitshake lijkt misschien eenvoudig, en vaak is dat ook zo. Maar als je een normale shakebeker hebt, helpen een paar ijsblokjes in de shake voor het mixen ook. Ook kan een elektrische shakebeker goed van pas komen.

Tot slot is een blender een andere methode om je eiwit shake te mixen, en de beste methode als je van plan bent fruit, pindakaas of iets anders vasts door je shake te mengen. Bovendien kun je met een blender zes of zeven ijsblokjes aan je shake toevoegen, waardoor je bijna een milkshake-textuur krijgt. Het is net zo eenvoudig als de nieuwste keyless entry systemen.

De blender is de beste manier om een shake te mixen, maar duurt verreweg het langst en vereist de meeste schoonmaak. Als je echter de tijd hebt, kun je fruit en ijs aan je normale eiwitshake toevoegen en het dan één tot twee minuten blenden. n paar verschillende manieren om je shake te mixen, afhankelijk van wat je erin doet en hoe goed je het poeder in de vloeistof wilt mengen.

Meest gebruikte methodes

De drie meest gebruikelijke methoden om je eiwitshake te mengen zijn roeren, schudden in een shaker of mengen met een blender. Uiteraard is mengen de snelste, maar minst effectieve methode, terwijl mengen zorgt voor een goed gemengde shake.

Shake roeren

De roer methode is het makkelijkst, omdat er geen andere dingen nodig zijn dan een beker en iets om de shake mee te roeren. Deze methode werkt eigenlijk alleen voor het mixen van een shake bestaande uit vloeistof en eiwitpoeder en zal normaal gesproken de minst gemengde shake van de drie methoden opleveren. Als je van plan bent iets extra’s aan je shake toe te voegen, zoals fruit of pindakaas, dan is het aan te raden een van de andere twee methoden te gebruiken.

Shakebeker

De tweede methode is het gebruik van een soort schudbeker. Dit is waarschijnlijk de populairste methode om shakes met alleen poeder te mixen en levert een goed gemengde shake op in ongeveer dezelfde tijd als roeren. Daarnaast kunt u een fles kopen zoals de “Blender Bottle”, die een draadklem heeft die het mengen vergemakkelijkt. Als je gewoon een normale shakebeker hebt, helpen een paar ijsblokjes in de shake voor het mixen ook.

Blender

Tot slot is een blender een andere methode om je eiwit shake te mixen, en de beste methode als je van plan bent fruit, pindakaas of iets anders vasts door je shake te mengen. Bovendien kun je met een blender zes of zeven ijsblokjes aan je shake toevoegen, waardoor je bijna een milkshake-textuur krijgt. De blender is de beste manier om een shake te mixen, maar duurt verreweg het langst en vereist de meeste schoonmaak. Als je echter de tijd hebt, kun je fruit en ijs aan je normale eiwitshake toevoegen en het dan één tot twee minuten blenden.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *